Udbytte


Vi skaber øget salg i din mediavirksomhed gennem effektivt at opdyrke og sikre salg her og nu både til eksisterende kunder med potentiale for vækst, samt til kunder som du ikke har i dag.

Dette salg skabes gennem strukturel bearbejdning af de små og mellemstore annoncører i dit marked med et minimum af tidsforbrug for dig. På denne måde frigiver vi dyrebar tid i din organisation, så dine sælgere kan koncentrere sig om kunder i andre segmenter.

Vores fokus er på denne måde at skabe effektive medialøsninger, så både I og jeres annoncører opnå størst mulig udbytte af samarbejdet.


Øget salg og tilfredse annoncører

Værdi for medie-partneren

Vi planlægger og udvikler salgsprogrammet i tæt samarbejde med dig, og vi sikrer en effektiv proces. Vi træner jeres medarbejdere i løsnings- og udbyttebaseret dialog med kunderne, og vi tager aktivt del i sikre at sælgerne er bedst muligt klædt på til at indfri både salgsmål og den efterfølgende rådgivning.

Vi rådgiver om sammensætning af mediapakkerne, således at disse bliver afbalancerede og attraktive, og skaber effekt for kunderne. Vi foretager desuden via egen telemarketingafdeling en omfattende screening af dit marked for relevante kunder til pakkerne uden tidsforbrug for dig.

Vi leverer gerne stærke præsentationer og foredrag til annoncørerne, hvor vi kommer med gode råd og anbefalinger til hvordan de optimerer deres markedsføring. Dette bevirker at annoncørerne får mere effekt ud af deres marketingbudgetter, samt at de knyttes tættere til mediahusene.

Kort sagt leverer BIS træning, coaching og værktøjer, som rækker langt ud over selve salgsprogrammet.

Værdi for annon-cørerne

Vi har mange års erfaring med media og markedsføring, og har arbejdet for mange forskellige danske og internationale annoncører, små som store. Vores fokus er at optimere annoncørens annoncekroner, således at de får allermest ud af deres markedsføringsbudget. Der skal ofte kun nogle mindre justeringer til, for at skabe en væsentlig større salgseffekt annonceringen.

I vores samarbejde med vores kunder, mediahusene, rådgiver vi blandt andet om hvordan mediapakker skal skrues sammen for at optimere effekten for dig, deres kunde, samt kommer med markedsføringsråd til dig som annoncør i forskellige foredrag og præsentationer.

Vi uddanner på denne måde mediehusene i at blive den rådgiver som sikrer at du får den bedst tænkelig sparring, og dermed får vigtige råd om effektiv markedsføring. Kort sagt skabe maksimal effekt af dine investeringer.

Vi håber at vi ses!

Kontakt os, hvis du har behov for en reference